DESPRE NOI

Bun venit pe site-ul nostru www.luptamimpreuna.ro, dedicat educației personalizate a copiilor, bazată pe dezvoltarea cognitivă, emoțională și spirituală. Suntem o comunitate pasionată, dedicată cultivării unei legături puternice între școală, familie și Dumnezeu, având convingerea că educația este un proces continuu care începe acasă și se extinde în mediul școlar.

Prin Asociația „Maria și Alexandru luptă pentru o lume mai bună”, dorim să fim partenerii familiilor care caută o educație tradițională, într-un mediu de încredere și sigur pentru copiii lor. Ne străduim să-i ajutăm pe copii să înțeleagă importanța legăturii cu Dumnezeu și cu ceilalți, să recunoască binele și să admire frumosul, să își dezvolte creativitatea și să își descopere talentele.

De asemenea, ne implicăm activ în sprijinirea persoanelor aflate în dificultate, oferind ajutor și asistență specializată în diverse domenii. Asociația noastră își propune să se implice în proiectele comunității locale, indiferent de domeniul lor, pentru a promova ideea de implicare, responsabilitate și voluntariat în comunitate.

Ne dorim să formăm o comunitate unită și implicată, care să își asume responsabilitatea de a face o schimbare pozitivă în lumea în care trăim. Alătură-te nouă în această călătorie și ajută-ne să construim împreună o lume mai bună pentru noi toți.