Misiune

VIZIUNE

Centrul Educațional „Sfânta Maria” își propune o abordare holistică, care să dezvolte copilul pe toate cele 3 niveluri: cognitiv, emoțional și spiritual.

MISIUNE

Construirea unei comunități în care copiii și părinții învață să învețe. Inspirăm copiii să își cultive măreția și să învețe cine sunt. Pentru noi principiile reprezintă mai mult decât reguli, ele stabilesc și coordonează direcția în viață, dându-i valoare și scop.

VALORILE NOASTRE

  • CUNOAȘTERE
  • EXCELENŢӐ
  • RESPONSABILITATE
  • CREDINȚĂ
  • IUBIRE

 

Educația a vizat de-a lungul timpului formarea personalității omului. Tocmai din acest motiv, școala a jucat un rol esențial în orice epocă, iar astăzi, în contextul actual al unei societăți structurate printr-o cunoaștere informațională, orientată spre pragmatism, relevanța educației este și mai mare.

Actul educațional nu poate fi limitat doar la acest tip de cunoaștere, procesul educației desăvârșindu-se doar atunci când luăm în discuție și componenta sa formativă. Caracterul formativ al educației implică dobândirea de atitudini la nivel moral, civic, estetic, dar și spiritual.

Cooperarea strânsă dintre scoală și familie va fi posibilă datorită programului de educație „Școala familiei”, program destinat educației părinților, formându-i și educându-i pentru a deveni mai pregătiți în instruirea copilului.

Ȋn parteneriat cu Primăria Onești, vom reabilita grădinița din cartierul TCR, precum și sauna și terenul de sport existent. După prima etapă de implementare, urmează construcția unei scoli cu clasele I-VIII, dar și alte anexe destinate activităților non-formale precum: canto, muzică psaltică, lecții de pian, etc.

Puteți susține activitatea noastră prin donații în conturile asociației noastre.

EDUCAȚIA SCHIMBĂ VIEȚI!

Puteți susține cauza noastră printr-o donație către Asociația „Maria și Alexandru luptă pentru o lume mai bună”:

Ȋn conturile noastre deschise la Banca Transilvania:

  • RON: RO05BTRLRONCRT0643868301
  • EUR: RO52BTRLEURCRT0643868301

Sau prin Paypal / Card, accesand linkul: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=QU72B4VRT73MN

 

Imagini proiect arhitectural Centrul Educațional „Sfânta Maria”, Onești