1 Iunie – Zâmbete și speranță pentru 50 de copii din medii defavorizate

Asociația “Maria și Alexandru luptă pentru o lume mai bună”, împreună cu colaboratorii și voluntarii noștri, organizează un eveniment special în data de 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului, în scopul de a oferi sprijin și bucurie copiilor proveniți din medii defavorizate. Cu ajutorul generozității dumneavoastră, sperăm să putem oferi cel puțin 50 de pachete cu produse și bunuri, care să aducă zâmbete pe fețele acestor copii nevoiași.

Cum puteți contribui

Donațiile în produse și bani sunt esențiale pentru a putea pregăti pachetele care vor fi oferite copiilor în cadrul evenimentului. Iată câteva exemple de donații pe care le puteți face pentru a ne ajuta să îndeplinim această misiune nobilă:

Donații în produse

  • Rechizite școlare, cum ar fi caiete, creioane, carioci, penare sau ghiozdane
  • Jucării și materiale educative, precum jocuri de societate, puzzle-uri, cărți ilustrate sau enciclopedii pentru copii
  • Haine și încălțăminte, în special articole de îmbrăcăminte adecvate pentru școală
  • Produse de igienă personală, cum ar fi săpun, șampon, periuțe și pastă de dinți

Donații în bani

  • Contribuțiile financiare ne vor permite să achiziționăm produsele necesare pentru a completa pachetele și să acoperim cheltuielile asociate cu organizarea evenimentului.
  • Donațiile în bani pot fi efectuate prin transfer bancar în conturile asociației noastre, sau Paypal / Card, apăsând AICI.

Impactul donațiilor dumneavoastră

Prin generozitatea și implicarea dumneavoastră, vom putea oferi copiilor un eveniment de neuitat, în care se vor simți apreciați și sprijiniți. Fiecare donație contează și ne ajută să le aducem bucurie și speranță acestor copii, care se confruntă cu multe dificultăți în viața lor de zi cu zi.

Pachetele pe care le vom oferi copiilor cu ajutorul donațiilor dumneavoastră, îi vor încuraja să continue să învețe, să se distreze și să viseze la un viitor mai bun. Aceste gesturi de generozitate și solidaritate pot avea un impact puternic și de lungă durată în viața acestor copii, oferindu-le nu doar resurse materiale, ci și încredere în sine și sentimentul că fac parte dintr-o comunitate care se îngrijește de ei.

De asemenea, evenimentul organizat pe data de 1 iunie, va fi o oportunitate pentru copii să socializeze, să se bucure de jocuri și activități în aer liber și să creeze amintiri frumoase, alături de prieteni și voluntari. Eforturile noastre și ale tuturor celor care se implică în organizarea și susținerea acestui eveniment, vor contribui la creșterea stimei de sine a copiilor.

Asociația noastră se angajează să facă o diferență în viața copiilor din medii defavorizate, oferindu-le sprijin, încurajare și acces la resursele necesare, pentru a le asigura un trai decent și oportunități de dezvoltare. Cu ajutorul donațiilor dumneavoastră, putem transforma evenimentul de 1 iunie, într-o sărbătoare a generozității, a solidarității și a speranței.

Vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre și să contribuiți, fie printr-o donație, fie ca voluntar, la crearea unui viitor mai strălucit pentru acești copii minunați. Fiecare gest contează și, împreună, putem schimba vieți și construi o lume mai bună pentru toți copiii.

Poți dona direct într-unul din conturile Asociației “Maria și Alexandru luptă pentru o lume mai bună”:

  • RON: RO05BTRLRONCRT0643868301
  • EUR: RO52BTRLEURCRT0643868301

Vă mulțumim pentru generozitatea și implicarea dumneavoastră!

Categories:
Facebook Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *