Școala Familiei

În parteneriat cu Școala Familiei (www.scoala-familiei.ro), vom crea o școală altfel!

Ce înseamnă Școala Familiei?

Părinții vor tot binele din lume propriilor copii. Dar cum știu ei care sunt cele mai bune lucruri de oferit? În avalanșa de informații zilnice, de sfaturi și recomandări ale diferiților specialiști dar și a multelor oferte de cursuri pentru dezvoltarea copiilor, părinții pot rămâne nedumeriți și se pot întreba: totuși, care e cel mai bun lucru pe care să îl ofer copilului meu?

În același timp, părinții înfruntă zilnic greutățile locului de muncă și seara, după o zi de lucru obositoare, doar un zâmbet al copilului este de ajuns ca să îi dea putere ca mâine să o ia de la capăt. Însă privindu-și seara copiii, există mulți părinți în România care se pot întreba:

Oare copilul meu e fericit? Deși îi ofer tot ce n-am avut eu, de la jucării până la excursii, poate că ceva lipsește
Oare i-am dat atâta dragoste cât a avut el nevoie?
Este suficient timpul pe care îl petrec cu el?
Oare educația pe care i-o ofer, îl va face om de caracter în viață?
Cred că am mai făcut greșeli în educația lui, dar care sunt acelea?
Tableta și televizorul la care se uita atât de des, îi sunt oare de folos?
Dar mâncarea pe care i-o ofer, este sănătoasă?

Cunoscând aceste întrebări, Școala Familiei vine în întâmpinarea părinților preocupați de educația și dezvoltarea psiho-emoțională a propriilor copii și oferă prin modulele sale informații și recomandări la problemele din educație. Informațiile sunt bazate pe studii științifice din domenii conexe: neuropsihologie, sociologie, pedagogie, bioetică, comunicare. Iar modul de lucru cu părinții este unul interactiv, bazat pe dialog și simulări de grup, astfel încât toți participanții au posibilitatea să vorbească.

Cadoul cel mai mare pe care un părinte poate să îl facă propriului copil, este să se dea pe sine însuși copilului. Participând la cursurile noastre, veți deveni mai informat și mai pregătit pentru o nouă relație cu copilul dvs, acesta fiind cadoul pe care copilul probabil că îl așteaptă de foarte mult timp.

 

 

Categories:
Facebook Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *