SPONSORIZEAZӐ

Educația și ajutorarea copiilor defavorizați sunt două dintre cele mai importante probleme sociale ale timpurilor noastre. În întreaga lume, mulți copii nu beneficiază de acces la o educație de calitate sau trăiesc în condiții de sărăcie extremă, ceea ce îi privează de șansa de a-și dezvolta potențialul și de a-și urma visurile.
În acest context, Asociația „Maria și Alexandru luptă pentru o lume mai bună” se implică activ în sprijinirea copiilor defavorizați prin intermediul programelor de educație și dezvoltare personală. Scopul nostru este de a ajuta acești copii să își depășească condițiile de sărăcie și să aibă acces la oportunități educaționale și profesionale, astfel încât să poată trăi o viață independentă și de succes.
În acest sens, facem apel la toți oamenii cu inimă mare să ne susțină în eforturile noastre de a oferi o șansă la educație pentru toți copiii. Prin donațiile voastre, putem continua să dezvoltăm programe de educație și să oferim sprijin financiar pentru copiii care au nevoie de ajutor.
Fiecare donație, indiferent de valoarea ei, poate face o diferență semnificativă în viețile copiilor noștri. Banii donați sunt utilizați pentru a finanța proiecte de educație, cum ar fi furnizarea de materiale școlare și burse de studii, precum și programe de dezvoltare personală, care ajută copiii să-și dezvolte abilitățile sociale și emoționale.
În plus, prin intermediul donațiilor voastre, puteți fi siguri că, contribuiți la o cauză importantă și că faceți o diferență reală în lumea noastră. Împreună putem schimba viețile copiilor defavorizați și să îi ajutăm să-și atingă potențialul maxim.
Vă încurajăm să luați măsuri și să faceți o donație astăzi, pentru a ajuta copiii defavorizați să aibă acces la o educație de calitate și să-și îndeplinească visele. Prin contribuția voastră, puteți face o diferență semnificativă în viețile lor și să contribuiți la construirea unui viitor mai bun pentru toți.

REDIRECTIONEAZA 20% DIN IMPOZIT

 

REDIRECTIONEAZA 3.5% DIN VENIT

 

DONEAZA DIRECT