Termeni si condiții

Introducere

Prin accesarea și utilizarea site-ului www.luptamimpreuna.ro (denumit în continuare „Site-ul”), sunteți de acord să respectați termenii și condițiile prezentate în acest document. Site-ul este deținut și operat de Asociația “Maria și Alexandru luptă pentru o lume mai bună” (denumită în continuare „Asociația”), cu sediul în Onești, Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 9, ap. 13, înregistrată sub nr. 4/A/2022, CUI 45916904.

Obiectivul Site-ului

Site-ul are drept scop organizarea strângerilor de fonduri pentru proiectele educaționale și sociale desfășurate de Asociație. Prin intermediul Site-ului, utilizatorii pot afla mai multe despre activitățile și proiectele derulate, precum și despre modalitățile de a se implica și de a contribui la acestea.

Conținutul Site-ului și drepturile de autor

Conținutul Site-ului, incluzând dar nelimitându-se la texte, imagini, grafică, logo-uri, design și orice alte materiale, este protejat de legile privind drepturile de autor și apartine Asociației. Este interzisă reproducerea, distribuirea, modificarea sau folosirea în orice alt scop a conținutului Site-ului fără acordul prealabil scris al Asociației.

Confidențialitatea datelor

Asociația respectă dreptul la confidențialitate al utilizatorilor și se angajează să protejeze datele personale furnizate în conformitate cu legislația în vigoare. Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate a Site-ului.

Limitarea responsabilității

Asociația depune eforturi pentru a menține acuratețea și actualitatea informațiilor prezentate pe Site, dar nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori, omisiuni sau pentru consecințele utilizării acestor informații. Asociația nu poate fi trasă la răspundere pentru eventualele pierderi sau daune cauzate de utilizarea Site-ului.

Legături către alte site-uri

Site-ul poate conține legături către alte site-uri care nu sunt sub controlul Asociației. Asociația nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul, practicile de confidențialitate sau orice alte aspecte legate de aceste site-uri.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Asociația își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile oricând, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic Termenii și Condițiile pentru a se asigura că sunt la curent cu eventualele modificări. Utilizarea continuă a Site-ului după ce modificările au fost efectuate, reprezintă acceptarea acestor modificări.

Legea aplicabilă și jurisdicția

Termenii și Condițiile, precum și orice dispute care ar putea apărea în legătură cu utilizarea Site-ului, sunt guvernate de legile României. Prin utilizarea Site-ului, utilizatorii sunt de acord ca orice dispută să fie soluționată de instanțele competente din România.

Înregistrarea și contul de utilizator

Pentru a beneficia de anumite funcționalități ale Site-ului, cum ar fi donarea online, utilizatorii pot fi solicitați să se înregistreze și să își creeze un cont. Utilizatorii sunt responsabili să furnizeze informații corecte, complete și actualizate în timpul înregistrării și să mențină securitatea parolei și a contului.

Donații

Utilizatorii pot efectua donații prin intermediul Site-ului în scopul susținerii proiectelor educaționale și sociale derulate de Asociație. Toate tranzacțiile financiare vor fi procesate în conformitate cu legislația în vigoare și prin intermediul procesatorilor de plăți autorizați. Asociația își rezervă dreptul de a refuza sau anula orice donație, în conformitate cu legislația aplicabilă.

Rambursarea donațiilor

Donațiile efectuate prin intermediul Site-ului sunt considerate contribuții voluntare și, în general, nu sunt rambursabile. Cu toate acestea, în cazuri excepționale, Asociația poate lua în considerare solicitările de rambursare în termen de 14 zile de la efectuarea donației. Solicitările de rambursare trebuie trimise prin e-mail la adresa de contact a Asociației, cu specificarea motivului solicitării și a informațiilor necesare pentru identificarea tranzacției.

Contact

Pentru întrebări sau informații suplimentare legate de Termenii și Condițiile, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa office@luptamimpreuna.ro.

Data ultimei actualizări: 05.04.2023

Drepturile de proprietate intelectuală asupra materialelor create de utilizatori

În cazul în care Site-ul permite utilizatorilor să încarce sau să contribuie cu materiale, precum texte, fotografii, imagini, comentarii sau alte tipuri de conținut, utilizatorii își păstrează drepturile de autor asupra materialelor create. Cu toate acestea, prin încărcarea sau contribuirea cu astfel de materiale pe Site, utilizatorii acordă Asociației o licență nelimitată, neexclusivă, gratuită și irevocabilă de a utiliza, reproduce, distribui, afișa public, modifica și crea opere derivate pe baza acestor materiale, în orice scop și pe orice suport, inclusiv în scopuri promoționale sau de marketing.

Conduita utilizatorilor

Utilizatorii Site-ului se angajează să nu utilizeze Site-ul într-un mod care ar putea dăuna, dezactiva, suprasolicita sau afecta negativ funcționarea Site-ului sau a serverelor sale, sau care ar putea împiedica utilizarea Site-ului de către alți utilizatori. De asemenea, utilizatorii sunt de acord să nu încarce, transmită sau distribuie pe Site materiale ilegale, abuzive, obscene, defăimătoare, discriminatorii, înșelătoare sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale terților.

Despăgubire

Utilizatorii se angajează să apere, să exonereze de răspundere și să despăgubească Asociația, afiliații săi, angajații, reprezentanții, furnizorii și colaboratorii de orice pretenții, cereri, daune, costuri, pierderi și cheltuieli, inclusiv cheltuielile de judecată și avocațiale, rezultate din încălcarea Termenilor și Condițiilor de către utilizator, sau din încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a drepturilor la confidențialitate ale terților, de către materialele create de utilizator și încărcate pe Site.

Reclamații privind încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală

Dacă considerați că drepturile dumneavoastră de proprietate intelectuală au fost încălcate prin intermediul Site-ului, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@luptamimpreuna.ro și să furnizați informațiile relevante, inclusiv o descriere a operei protejate de drepturile de autor, o descriere a materialului care încalcă aceste drepturi și informațiile de contact ale persoanei autorizate să acționeze în numele titularului drepturilor de autor.